FCC-Segell-banner4
Antoni Muntadas porta la seva retrospectiva “Entre/Between” al Jeu de Paume de París

Exposicions

Antoni Muntadas porta la seva retrospectiva “Entre/Between” al Jeu de Paume de París

bonart - 11/10/12
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaLa-Galeria-201602-recurs
L’artista català Antoni Muntadas inaugurarà el proper dia 16 d’octubre al Jeu de Paume de París la seva retrospectiva Entre/Between. Es tracta d’una exposició que anteriorment ja s’ha pogut veure a Nova York i a Madrid, i que estarà oberta al públic fins al proper dia 20 de gener. L’exposició ha estat organitzada pel Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia de Madrid, en col·laboració amb en Jeu de Paume i amb el suport de l’Institut Ramon Llull (IRL). L’exposició està comissariada per Daina Augaitis.

Mostrant totes les etapes de la carrera de Muntadas, Entre / Between se centra en les seves idees dels darrers 40 anys de pràctica artística. Es compon de nou constel·lacions temàtiques basades en el concepte d'espai de disseny: Micro espaces / Microspaces; Paysage médiatique / Media Landscape; Sphères du pouvoir / Spheres of Power; Territoire de la peur / Domain of Fear; Espaces publics / Communal Spaces; Lieux de spectacle / Places of Spectacle; Domaines de traduction / Field of Translation; Archives / The Archive; Systèmes de l’art / Systems of Art. Cada secció inclou Muntadas treballant en una configuració espacial específica, cosa que permet la confrontació de les seves primeres obres amb les seves obres recents.  Entre els treballs que es mostraran hi ha The Board Room (1987), Beetween the Frames (1983-1993), The file Room (1994) i On translation (1995-2010).

Antoni Muntadas (Barcelona, 1942), artista reconegut internacionalment, és un dels primers practicants de l'art conceptual i l'art multimèdia. Muntadas utilitzat performance, vídeo, instal·lacions, fotografia, multimèdia, llibres, Internet i l'art públic per abordar els principals problemes socials i polítics del nostre temps. Les seves obres aborden incisius conceptes com ara la relació entre la informació pública i els fluxos privats dels mitjans de comunicació relacionats amb la dinàmica del paisatge arquitectura oficial i altres qüestions socials. A través d'ells, Muntadas posa en relleu els sistemes visibles i invisibles del poder en una societat dominada pels mitjans de comunicació, el consumisme i la tecnologia.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021