banner-elscatala-817x88px
LXIII Premi internacional de pintura ràpida

Convocatòries

LXIII Premi internacional de pintura ràpida

bonart tossa de mar - 27/08/19
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El dia 25 d'agost s va celebrar l'entrega de premis del LXIII Premi Internacional de Pintura Ràpida de Tossa de Mar. El Premi Ajuntament de Tossa de Mar dotat en 2.500 euros va ser pel quadre número 17, d'Albert Gimenez i Torrent. El Premi Diputació de Girona, dotat en 1.500 euros va ser pel quadre número 41 de Montse Fondo i Mestre. Pel que fa al Premi de la Fundació Vallparadís-Mútua de Terrassa, dotat de 1.000 euros, el premiat s'el va emportar el quadre número 7 de Valentin Lanza Martínez.
En la categoria d'aquarel.la, el premi va ser per Sebastià Hami Alvarez i el premi oli/acrílic, valorat en 800 euros va ser per Manel Poblas i Pinto.
També hi havia una categoria de Premi "Altres procediments" que aquest any va ser per Isidre Vendrell i Laborda.
En categoria juvenil, el premi 13-15 anys, valorat amb un lot de productes va ser pel quadre número 11 de Paula Ara Flo. El premi de 16-18 anys va ser pel quadre número 70 de Natàlia Caletrio. Pel que fa a la categoria infantil, el premi de 4-6 anys va ser per Anna Serra i Codina, mentre que el premi de 7-9 anys se li va concedir a Emma García Fonoll. Finalment el premi de 10-12 anys va ser per Núria Hernández i Córdoba.
El jurat del Premi Internacional Tossa de Mar va estar format per Glòria Bosch, historiadora de l'art i directora de la Fundació Vila Casas, Alexandra Planas, directora de Màrqueting i publicitat de la revista Bonart, Dennis Hollingsworth, arquitecte i artista, Max Michaeli, professor d'arts plàstiques , Albert Barcia, artista i pintor i Mario Zuchitello, historiador i Rosa Sureda, per la delegació del secretari de l'Ajuntament de Tossa de Mar. L'entrega de premis es va celebrar com cada any a l'edifici La Nau.

A la imatge, el jurat del concurs.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021