FCC-Segell-banner4
La pintura de Duván al Monestir

Exposicions

La pintura de Duván al Monestir

bonart cervià de ter - 27/08/19
Eude, genericImpremta Pages - banner-180x178
Fins al 31 d'agost es pot visitar l'exposició de pintura del reconegut artista colombià resident a Besalú, Duván López al Monestir de Cervià de Ter.
Aquesta mostra reuneix una sèrie d'obres de gran format que no han estat exhibides juntes i que recullen vint anys de la producció de Duván a Catalunya. Segons el pintor "en aquestes obres percebo una unitat en el llenguatge que les uneix, malgrat haver estat realitzades en diferents èpoques, que mostra la diversitat del meu treball".
Duván López (Quimabaya, Colòmbia, 1954) és pintor, escultor i poeta, que va iniciar la seva activitat a Colòmbia. A partir del 1.993 va fixar la seva residència a Nova York, a París i a Barcelona, a partir del 1.998. Al 2.008 va instal·lar la seva casa taller a Besalú. Al 2.009 va promoure el MAQUI (Museu d'Art d'Amèrica i del Quindío) a Colòmbia, el qual va exposar una col·lecció de la seva obra. Entre el 2.011-12 va editar el seu primer llibre "Una mirada que incide" i els seus poemes inspirats en els parcs naturals de Colòmbia.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner