FCC-Segell-banner4
La Casa Encendida organitza la segona edició de CCMAD, Festival de cinema Creative Commons

Notícies

La Casa Encendida organitza la segona edició de CCMAD, Festival de cinema Creative Commons

bonart madrid - 23/01/13
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura180x180
La Casa Encendida de Obra Social Caja Madrid acull la segona edició de CCMAD, Festival de cinema Creative Commons de Madrid, una mostra d'un tipus de cinema els drets d'autor són més flexibles als del copyright clàssic. El model CC ofereix a l'autor d'una obra una forma simple i estandarditzada d'atorgar permís al públic de compartir i utilitzar el seu treball creatiu sota els termes i condicions de la seva elecció.

En aquesta edició es presentaran un total de 13 obres entre les quals hi haurà estrenes com Mai és tard de Miquel Àngel Maccas, o obres ja reconegudes, com No-Res Vida i Mort d'un espai en tres actes, guanyadora de Documenta Madrid 2012, una performance en directe amb les primeres imatges del Cosmonauta, una competició de curts de nova autoria i una sessió especial per a nens els matins de dissabte i diumenge. Diversos directors ens acompanyaran i establir un col · loqui amb el públic després de les projeccions. El festival s'inaugura amb una taula rodona (# batuda) per parlar de Crowd funding al cinema.

CC MAD és una còpia derivada de BccN, Barcelona Creative Commons Film Festival (4 ª edició), el primer festival que es pot copiar, creant la xarxa CC WORLD, amb festivals CC en més de 25 països. Les projeccions tindran lloc del 24 al 27 de gener del 2013.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021