banner-elscatala-817x88px
“Transicions” de Manel Armengol itinera per Catalunya

Exposicions

“Transicions” de Manel Armengol itinera per Catalunya

bonart barcelona - 12/03/13
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catBaner_HaPicasso_Bonart_360x356
El 18 de març tindrà lloc la presentació de la mostra itinerant Transicions. Els setanta a Espanya, els Estats Units i la Xina. Fotografies de Manel Armengol. Comissariada per Irene de Mendoza, la mostra recull 75 imatges que el fotògraf català Manel Armengol va realitzar als anys 70 a Espanya, els Estats Units i a la Xina, en una època plena d’incerteses i de canvis fonamentals en la història d’aquests tres països.

L’exposició, produïda per la Fundació Foto Colectania, es podrà veure per primera vegada a Catalunya després d’haver-se exposat a l’Arquivo Municipal de Lisboa / Arquivo Fotográfico del 21 de novembre de 2008 al 30 de gener de 2009.

La mostra s’inaugurarà el 22 de març a La Sala de Vilanova i la Geltrú i després es podrà visitar al Museu de l’Hospitalet de Llobregat. L’Harmonia (del 13 de juny al 8 de setembre) i al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia (del 20 de setembre al 20 d’octubre). L’exposició s’emmarca dins del programa d’exposicions itinerants que el Departament de Cultura ofereix als municipis amb l’objectiu de difondre les arts contemporànies en el conjunt del territori català i fer-les més properes a tota la ciutadania.

 

 

 

Et poden
Interessar
...

817x68