FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"L'alegria del salt" de Xavier González a la Fundació Arranz-Bravo

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021q2w-MKl4

La Fundació Arranz-Bravo presenta L’alegria del salt, una exposició de Xavier González d’Ègara (Terrassa, 1980) en què presenta la seva última producció pictòrica. S’inaugura el dia 25 d’abril amb una performance amb so de música tecno del DJ Fra. La mostra es podrà veure fins al pròxim 11 de juny del 2013.


Parlar de Xavier González d’Ègara és parlar de pintura, música, pensament i poesia. L’artista considera la pintura un confí per expressar les veritats de l’esperit, i utilitza altres disciplines per connectar i enriquir l’experiència. En el cas de les accions, intersecciona amb la sensiblitat musical, que fa visible el que és invisible. La unió, la participació i la consonància de les arts són transmissores per expressar la perpetuïtat de l’ànima. 


Eidètica i sinestèsia donen forma a l’obra d’un artista de vocació plàstica de llibertat romàntica amb voluntat esperançadora per emergir més enllà de la materialitat superficial. Resident a Berlín des del 2004, ha exposat en reiterades ocasions en aquesta ciutat, també hi ha després la seva essència universal a Gijón, Londres, Roma, entre altres llocs. A González d’Ègara no només li interessa el pont que separa la vida i la mort, creu i es reafirma en la perseverança i amb una pintura feta des del cor.


A la imatge, González d'Ègara i la seva obra.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021