BannerFCC_Bonart
Tom Campbell i Raffael Lomas i Tai Lomas, noves exposicions a Espronceda

Exposicions

Tom Campbell i Raffael Lomas i Tai Lomas, noves exposicions a Espronceda

bonart barcelona - 18/09/19
Banner-Tina-180x180px_v1-catBaner_SantiMoix_Bonart_180x180
Espronceda Center for Art & Culture, carrer Espronceda 326 Nave 5, presenta dues noves exposicions. A partir del dia 19 de setembre presenta Cacatalisme, l'últim projecte de Tom Campbell. A partir del 27 de setembre, en el marc del Young Gallery Weekend, presenta el duo show de Raffael Lomas i Tai Lomas Beyond the object on the creative spectrum.
Campbell exhibirà dibuixos, pintures i escultures en gran format que va realitzar durant la seva residència a Espronceda, sent el paper maixé una de les seves principals disciplines. Tom ha vingut a Barcelona durant els últims anys, de manera que part d'aquest treball és la culminació d'investigacions anteriors combinats amb nous treballs. L'humor és clau en aquest treball amb una mirada a la serietat del canvi climàtic, que és causat pel capitalisme. Amb humor escatològic, Tom intenta mirar la aterridora bèstia que és el capitalisme.

Beyond the object on the creative spectrum neix de la col·laboració entre Raffael Lomas, un escultor israelià, i Tai Lomas, un fotògraf israelià establert a Barcelona. Fruit d'un llarg procés d'investigació en el qual han intervingut diferents llenguatges com a escultura, fotografia i dansa, el projecte s'ha desenvolupat mitjançant una estreta col·laboració entre art, ciència i tecnologia.

iChair dóna visibilitat més enllà de les possibilitats que ofereix un objecte i un cos, explorant la simbiosi entre els dos i l'empremta que deixa el cos en l'espai. Es nodreix d'una suma de memòries que emergeixen a partir de la matèria, orgànica i inorgànica establint una nova cadena relacional per tal de comprendre l'empremta que deixa el moviment en l'espai i les possibilitats que l'objecte desplega en l'espai El projecte està comissariat per Olga Sureda.


A la imatge, Beyond the object on the creative spectrum.

Et poden
Interessar
...