FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Fotografies Fusió" de Xavier Vilagran i Cristina Lloret al COAC

bonart girona - 12/11/13
Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Des del 13 de novembre i fins al 8 de desembre de 2013, es pot veure l’exposició "Fotografies Fusió", de Xavier Vilagran i Cristina Lloret, a la sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), i que forma part de la Mostra de Fotografies d'Arquitectes que ha organitzat el Departament de Cultura.


La mostra, en aquest cas, es tracta d’una projecció de cinc obres, en seqüències de dues imatges fusionades darrere les mirades d’uns paisatges interiors i exteriors. D’uns orígens de paisatges nocturns amb 6x6 a un present d’arquitectures diürnes amb píxels, la fotografia esdevé una fusió de paisatges arquitectònics en la memòria, amb infinites seqüències digitals; imatges difoses i enllaçades en la superposició d’un recorregut dipositat en capes d’informació digitalitzada en frames i píxels.


Un tractament digital fusiona diverses imatges per mitjà de la subexposició o sobreexposició del color o de la llum, generant el moviment d’una nova imatge en l’abstracció d’aquest record a través de la informació d’infinites mirades a l’obra. Seqüències retingudes en la retina lluminosa i fusionades en un intermitent fons negre.


Amb Mostra de Fotografies d’Arquitectes, la Demarcació de Girona del COAC vol donar a conèixer el treball dels arquitectes Josep M Torra Pla, Oriol Roselló, Xavier Moliner, Narcís Reverendo, Josep M. Fortià, Elisenda Massot, Marc Torra i Xavier Vilagran, gràcies als quals s'ha pogut tirar endavant aquest projecte.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021