banner-elscatala-817x88px
31 Festival de Cinema de Girona a la Fundació Valvi

Notícies

31 Festival de Cinema de Girona a la Fundació Valvi

Baner_Esteva_Bonart_360x356LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1

Del 24 al 28 de setembre de 2019 tindrà lloc a Girona el 31 Festival de Cinema. Serà la 31a edició d'un festival de cinema que ja compta amb tres dècades de tradició, és un esdeveniment on els artistes estrenen la seva obra, debaten la creació, fan mercat, contactes, intercanvis... i el públic asssistent pot gaudir de projeccions, festes, espectacles i música. Va arrencar el 1989, on un grup de joves gironins va posar les seves pel·lícules a la pantalla, amb la necessitat de compartir les seves creacions artístiques. Aquell esdeveniment ha donat lloc a un Festival de cinema.El Festival de Cinema 2019 s'inaugura amb la projecció del documental Andrea Motis, la trompeta silenciosa, de Ramon Tort. La projecció tindrà lloc a les 20 h. als Cinemes Albéniz i hi assistiran els músics Andrea Motis i Joan Chamorro, el director del documental i el seu productor, Oriol Marcos.La Fundació Valvi de Girona organitza la secció del Primer Premi Remedios Varo a  la millor videocreació internacional.Del dia 24 al dia 28 de setembre de 2019 s'emetran projeccions a les 18h. dels projectes dels 19 finalistes al Premi.


El dia 27 de setembre de 2019 a les 19h., la Fundació Valvi debatrà amb sis dels directors finalistes i

alguns membres del jurat es trobaran presents al debat per tal de fer preguntes als finalistes. Moderarà la taula rodona l'artista Fiona Morrison.El Festival de Cinema de Girona, dirigit per Lluís Valentí, tindrà lloc a 8 espais de la ciutat fins al dissabte 28 de setembre, quan es clourà amb l’acte de lliurament dels premis.

Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura