BannerFCC_Bonart
75é aniversari dels Cursos d\'Arqueologia d\'Empúries

Notícies

75é aniversari dels Cursos d'Arqueologia d'Empúries

bonart empúries - 05/08/21
Eude, genericBaner_SantiMoix_Bonart_180x180
D'ençà de la seva creació, l'any 1947, els Cursos Internacionals d'Arqueologia d'Empúries han estat un referent per a la formació de diverses generacions d'estudiants d'arqueologia. L'any 2021 s'ha celebrat la seva 75a edició conservant l'esperit inicial de ser un lloc d'intercanvi de coneixement, d'avenç de la recerca emporitana i un laboratori metodològic.

Al llarg d'aquests anys han passat pel curs centenars de joves arqueòlegs i arqueòlogues, i també professors, procedents d'arreu de Catalunya, de la resta de l'estat i estrangers. Amb tots ells, i amb les institucions que han impulsat aquesta iniciativa, es vol celebrar aquests 75 anys d'història. Per aquest motiu, el Museu d'Arqueologia de Catalunya ha organitzat una jornada de commemoració, que tindrà lloc el diumenge 10 d'octubre en el conjunt arqueològic d'Empúries, a partir de les 17 h. El programa d'aquest acte commemoratiu es pot consultar en el web del museu.

Per a participar-hi és necessari realitzar la inscripció, abans del dia 23 de setembre de 2021, a través del següent formulari online.
Per a qualsevol dubte, podeu dirigir-vos a l'adreça de correu electrònic: 75cursosempuries@gmail.com

Et poden
Interessar
...