FCC-Segell-banner4
Els espais en capes de Claire van der Boog a la Galeria Antoni Pinyol

Exposicions

Els espais en capes de Claire van der Boog a la Galeria Antoni Pinyol

Banner-CMW-180x180px_v1-espthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Del 5 d'octubre al 2 de novembre de 2019, la Galeria Antoni Pinyol, al carrer del Vidre, 11, de Reus, acull l'exposició Espais en capes de l'artista Claire van der Boog.

L’artista franc-holandesa Claire van der Boog (Tolouse, 1988) desafia les fronteres que separen la pintura de l’escultura, creant tridimensionalitat a través de capes bidimensionals, i les formes abstractes de la representació, sintetitzant la realitat a través de l’abstracció geomètrica, qüestionant així la manera en que percebem i interpretem l’espai. Per aconseguir això, en l’obra de van der Boog podem veure noves formes de representació i una tècnica molt personal que mescla elements poc habituals en l’art.

Tot i la seva joventut, Claire van der Boog començà la seva carrera artística fa 10 anys, i des de llavors ja ha exposat en diferents països, com Xina, Estats Units, Argentina i República Txeca, a més de França i Holanda.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells