FCC-Segell-banner4
Les petjades de Jaime Pitarch, a Àngels Barcelona

Exposicions

Les petjades de Jaime Pitarch, a Àngels Barcelona

bonart barcelona - 02/10/19
Banner-CMW-180x180px_v1-espBaner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356
Àngels Barcelona, carrer Pintor Fortuny 27 de Barcelona, presenta la mostra individual de Jaime Pitarch, De ser, del 10 d'octubre al 8 de novembre.

Objectes i materials descartats a l'estudi. Encarnen fragments d'idees, frases a mitges, formes potencials. Les raons per ser descartats són múltiples, i s'extravien en el temps. I tanmateix això perviuen, m'acompanyen, de vegades durant dècades, destorbant, recordant-me la meva indolència cap a ells i també un particular deute amb ells mateixos, perquè sense ells el buit es fa menys ponderable.

Són petjades, i com a tals es dissipen. S'estan esborrant i no hi ha manera de mesurar la seva desintegració. Contenen el seu propi temps i és aquest el que he decidit alliberar. - J. Pitarch-.

El títol de la quarta exposició individual de Jaime Pitarch a àngels barcelona, De ser, fa referència a allò que roman, a allò que queda, una petjada de l'expressió "deixar de ser", però al no ser esmenat, pre-dibuixa una condició que encaixa amb la d’aquests objectes i materials. La seva possibilitat o la seva llibertat de ser. En teclejar les dues paraules que conformen el títol de l'exposició a l’ordinador, la manera predictiva d'escriptura suggereix immediatament "Si és possible", una possibilitat latent en el mateix llenguatge ... com si tot allò que fa l'ésser estigui sumit en la incertesa . Tot és possibilitat.

A la imatge, obra de Jaime Pitarch.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-