banner-elscatala-817x88px
Les circumstàncies materials d\'Irma Álvarez-Laviada a la Galeria Ana Mas Projects

Exposicions

Les circumstàncies materials d'Irma Álvarez-Laviada a la Galeria Ana Mas Projects

Baner_Viladot_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
A partir del 10 d'octubre de 2019, la Galeria Ana Mas Projects acull l'exposició Circunstancias materiales de l'artista Irma Álvarez-Laviada.

L'obra d'Irma Álvarez-Laviada parteix de la relació entre pintura i escultura, plantejant un qüestionament del buit a través de les maneres de fer de l'artista, l'espai que ocupen i deixen d'ocupar les obres al taller, els materials utilitzats, suports i sobrants.

Per a Circunstancias Materiales, l'artista proposa ocupar i intervenir de manera específica l'espai de la galeria amb una disposició de trobades entre materials que ens inciten a qüestionar-nos sobre el lloc on s'esdevé l'obra i la seva vulnerabilitat en el procés.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x68