FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Fabra i Coats fa museu" a l'Espai Josep Bota

bonart barcelona - 07/05/14
La-Galeria-201602-recursBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
L’Espai Josep Bota de Fabra i Coats del carrer Sant Adrià, 20 de Barcelona presenta l’exposició Fabra i Coats fa museu. Muhba Laboratori 3. Objectes, paraules i imatges que es podrà veure del 10 de maig al 27 de setembre del 2014.

Una exposició del Museu d’Història de Barcelona, en el punt d’encontre entre el patrimoni cultural moble i immoble, la historiografia i les arts en la construcció del llegat històric de la ciutat, que compta amb la col·lecció del Museu a Fabra i Coats, amb més de 1.200 objectes reunits i cedits pels Amics de Fabra i Coats, l’arxiu de l’empresa, nombrosos materials gràfics i cinematogràfics i les imatges inèdites de Fabra i Coats de Lothar Baumgarten (2008), i Puntades sense fil, de Miquel Tàpies i Ona Planas (2011).

Una exposició que és un laboratori, amb una aposta innovadora en l’arquitectura, feta amb cartó, la disposició d’objectes i la presentació de documents escrits, gràfics i cinematogràfics. Un pas més en la construcció del coneixement històric i del patrimoni de la ciutat dins del projecte del MUHBA a Fabra i Coats.

Una aposta participativa del MUHBA, Institut de Cultura amb la participació dels Amics de la Fabra i Coats, d’institucions culturals i universitàries i amb el suport del districte de Sant Andreu per “posar al mapa” un dels majors elements del patrimoni industrial de Barcelona.

A la imatge, sortida de treballadors pel carrer Gran de Sant Andreu, 1934.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021