FCC-Segell-banner4
Castell-Platja d\'Aro afegeig el parc dels Estanys a la seva oferta cultural

Notícies

Castell-Platja d'Aro afegeig el parc dels Estanys a la seva oferta cultural

bonart castell d'aro - 08/05/14
Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs
Castell-Platja d’Aro afegeix enguany dues exposicions d’escultures al parc dels Estanys en la programació artística de la temporada del Castell de Benedormiens.

Fins al 24 de juny, a l’espai del parc dels Estanys de Platja d’Aro, es pot veure una exposició de l’artista català Emili Armengol. Després, a partir del 5 de juliol, s’ha programat Voluntat de Sort, d’Alberto Gómez Ascaso, que restarà oberta fins al 18 de gener del 2015. Aquesta mostra també s’ha previst fer al Castell de Benedormiens, del 5 al 27 de juliol. El projecte, que es va iniciar el mes de març, té com a objectiu apropar les escultures al ciutadà i integrar-se en un espai públic privilegiat: el parc dels Estanys, espai natural que va obrir les seves portes l’octubre del 2012. Està situat al cor de la vila de Platja d’Aro. Té una extensió de 150.000 metres quadrats i disposa d’un itinerari didàctic amb diversos miradors per a l’observació de fins a 250 espècies d’aus. Armengol hi presenta peces de gran format i la sèrie Les tres dimensions de les runes (2007). Per la seva banda, l’aragonès Gómez Ascaso hi exposarà escultures simbòliques i mitològiques.

Pel que fa al Castell de Benedormiens, el 5 d’abril s'inaugurà una mostra de dibuix contemporani, que va estar oberta fins al 4 de maig del 2014. La sisena edició del concurs-exposició Patchwork va començar el 31 de maig i es podrà veure fins al 29 de juny. Gómez Ascaso hi serà del 5 al 27 de juliol. El 2 d’agost s’inaugurarà una mostra d’art cinètic i constructivista amb obres de Joan Puig Manera, Alberto Fabra i Navarro Vives. Es podrà visitar fins al 14 de setembre del 2014. María Carmen Sans agafarà el relleu amb una mostra de pintures que s’ha previst fer del 20 de setembre al 12 d’octubre. Una retrospectiva d’Isidre Vilaseca s’hi podrà visitar del 18 d’octubre al 9 de novembre. I, del 15 de novembre al 8 de desembre, Quimeta Serra hi presentarà una exposició de ceràmica.

A la imatge, Noia banyant-se de Gómez Ascaso.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88