BannerFCC_Bonart
Sis mil persones visiten Art Santander 2021

Certàmens

Sis mil persones visiten Art Santander 2021

bonart santander - 06/08/21
Banner-Tina-180x180px_v1-catBONART_180x180
Un total de 6.000 persones han visitat l'edició d'enguany d'Art Santander 2021. L'organització de la Fira ha volgut remarcar l'èxit d'aquesta convocatoria artística i pel que fa al tema de les vendes,
hi ha hagut galeries com la de Juan Silió, Siboney, Exhibit Lab, Espacio Alexandra, la galeria Javier Marín, la galería Flecha/NB7, la galería Álvaro Alcázar, etc... que el seu balanç ha estat positiu.
En aquesta edició també s'ha otorgat el primer premi Klasse, que és un premi que està instaurat per l'empresari, col.leccionista i mecenes Jaime Colsa, i que serveix per recolzar als artistes, les galeries com també a la fira Art Santander.
L'artista asturià David Martínez Suárez, que ha estat presentat per la galeria d'Astúries ATM, ha estat qui ha obtingut el primer premi amb la seva obra "Todo está ahí" (2020), que està realitzada amb zinc i botella energètica 35 x30 x 20 cm i que ja forma part de la col.lecció de Colsa.
Per altra part, cal remarcar que després de cinc anys el govern de Cantàbria a través de la vicepresidència ha adquirit cinc peces de galeristes de Cantàbria amb l'objectiu "d'enriquir" la Col·lecció Nord que s'exposarà en la seva "nova etapa" de forma permanent, en l'edifici de La Lechera de Torrelavega com a "garantia pel futur de la col·lecció i orgull de tots els habitants de Cantàbria". Per la seva part, el vicepresident i conseller de Cultura, Pablo Zuloaga, que també ha visitat la fira, ha comentat que "la cultura de Cantàbria és segura".
El director d'Art Santander, Juan González de Riancho s'ha mostrat satisfet amb el resultat de la fira després "de molt esforç intern i organitzatiu en un context tan diferent de les anteriors edicions" per oferir "una fira excepcional des del punt de vista de la qualitat dels projectes presentats per les 42 galeries seleccionades, com per la resposta del públic i dels col·leccionistes, gestores culturals o directors de museus que ens han visitat".
Art Santander compta amb el patrocini de la vicepresidència Conselleria d'Universitats, Igualtat, Cultura i Esport del Govern de Cantàbria i amb el de l'Ajuntament de Santander.

A la imatge, D'esquerre a dreta. Juan Riancho (director Artsantander), David Martínez Suárez (artista galardonat), Jaime Colsa (empresari, col·leccionista i mecenes) i Diego Suárez (director de la
galeria ATM).

Et poden
Interessar
...