FCC-Segell-banner4
Presentació del llibre de fotografies del Circ Raluy de Jordi Julià

Notícies

Presentació del llibre de fotografies del Circ Raluy de Jordi Julià

bonart girona - 03/11/14
on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart180x180
El fotògraf gironí Jordi Julià presenta un llibre de fotografies captades entre l’octubre de 2013 i el febrer de 2014 entre bambolines a la carpa del Circ Raluy a la carpa del Circ Raluy situada darrera l’Auditori de Girona. La presentació tindrà lloc el dia 7 de novembre a les 20.30 h.

Al llarg d’unes cent pàgines podem descobrir una mirada intima i personal de la vida quotidiana dels saltimbanquis o artistes de circ. Escenes familiars, preparant el dinar, descansant entre funcions, assajant nous espectacles.... aquest treball documental pretén acostar a l’espectador a aquesta vida nòmada i desconeguda del món del circ.

Amb pròleg de Diego Espada (fotògraf i coordinador del màster EU Eram UdG de fotografia) és una edició de tapa dura i impressió de qualitat. El llibre disposa de textos en català, castellà, anglès i francès. Disponible a les principals llibreries de Girona i Barcelona.

“La vida dels saltimbanquis” és un projecte que està subvencionat amb una beca Kreas de l’Ajuntament de Girona i, a part del llibre, consta d’una exposició itinerant que de moment ja ha visitat Perpinyà (dins el festival de fotografia Visa OFF la primera quinzena de setembre) i que en els propers mesos visitarà Igualada (Març 2015 - Festival FineArt), Girona (Maig 2015 – Casa de Cultura) ...

A la imatge, Lluis Raluy (Foto Jordi Julià).

Et poden
Interessar
...

817x68