BannerFCC_Bonart
\

Exposicions

"Tocats per la tramuntana" al Centre Cultural Galileo

bonart madrid - 27/02/15
Baner_MarDeFons_Bonart_180x180BONART_180x180
Els artistes de l'Empordà estan representats aquests dies a Madrid amb l'exposició que es va inaugurar el dia 26 de febrer al Centre Cultural Galileo i que es podrà veure fins al 5 d'abril. Tocats per la tramuntana "porta a Madrid una visió de l'art contemporani empordanès actual" va manifestar el tinent d'alcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Figueres, Josep Maria Godoy en la inauguració que va tenir lloc al centre del districte de Chamberí amb la presència d'un bon grapat d'artistes participants en la col·lectiva i que s'havien desplaçat a Madrid, també, per assistir als esdeveniments culturals que tenen lloc amb motiu de la setmana de les fires madrilenyes. Va obrir l'acte Isabel Martínez Cubells, regidora presidenta del Districte de Chamberí que va agrair la presència "dels artistes empordanesos" en aquesta mostra que "serveix per relacionar la cultura i l'art que es desenvolupa en diferents indrets. El Centre Cultural Galileo ha iniciat una programació per acollir artistes d'arreu. La segona d'aquestes experiències la vivim amb la representació vinguda de l'Empordà". Josep Maria Godoy, a qui acompanyaven el tinent d'alcalde de l'ajuntament de Figueres, Manuel Toro i la diputada al Congrés Montserrat Surroca, va significar la decidida aposta que l'ajuntament de Figueres té pels seus artistes actuals. Enric Bardera, coordinador de la mostra, va explicar la tasca portada a terme per organitzar l'exposició Tocats per la tramuntana i va agrair la col·laboració rebuda de la galerista Lola Ventós pel muntatge de la mostra, de l'ajuntament de Madrid i de Figueres i de tots els participants.

Bonart Cultural, que va ser present a l'acte inaugural, ha col·laborat en aquesta iniciativa que ha portat a 23 artistes empordanesos a mostrar la seva creativitat en un destacat centre cultural madrileny com es el Galileo.

A la imatge, els artistes desplaçats a Madrid amb les autoritats, posant punt final a l'acte d'inauguració de la mostra.

Et poden
Interessar
...