FCC-Segell-banner4
Cicle Centenari de la Bauhaus a la Universitat de Saragossa

Notícies

Cicle Centenari de la Bauhaus a la Universitat de Saragossa

Gif_Viladot_180x180_2Eude, generic
L'abril de 1919 obria les seves portes a la petita ciutat de Weimar l'escola d'art, arquitectura i disseny més influent del segle XX, la Bauhaus. El seu fundador i primer director, Walter Gropius, va aspirar a diluir les fronteres entre art i indústria i va impulsar un projecte docent que plantejaria un nou model d'ensenyament i difondria un nou llenguatge arquitectònic i artístic.

L'etraordinària rellevància d'aquest centre educatiu ha portat Alemanya a declarar 2019 oficialment com “L'Any Bauhaus” i organitzar innombrables activitats per retre-li homenatge. La Universitat de Saragossa vol sumar-se a l'Any Bauhaus i ha organitzat un programa d'activitats.

Seran els dies 6, 13, 20, 27 de novembre i 4 de desembre al Paranimf de la Universitat.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021