FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Interiors" d’Àlvar Suñol al Museu de la Mediterrània

bonart torroella de montgrí - 15/04/15
Nial nou-180x178Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2
El Museu de la Mediterrània inaugura el 18 d’abril, a les 18h,  l’exposició Interiors d’Àlvar Suñol.

Interiors ens ofereix la possibilitat de gaudir d’una selecció de pintures d’Àlvar Suñol realitzades entre els anys 2004 i 2015. Una exposició en què els temes tractats són una seqüència d’imatges viscudes i recordades; expressades plàsticament amb un discurs narratiu que s’emmarca en espais i arquitectures interiors reals o imaginades, i amb una mirada i una manera de relacionar-les molt personal, en què el pintor situa i exterioritza el seu món.

Interiors ens mostra escenes de caire intimista, narrades amb un profund contingut poètic i en atmosferes molt suggestives, que parlen de la presència femenina, de la pròpia condició del pintor o de la història de l’art mateixa. Unes escenes de caire intimista narrades amb un profund contingut poètic i en atmosferes molt suggestives.

Àlvar Suñol (Montgat, 1935) és un artista reconegut i amb una llarga trajectòria internacional, ha exposat a la majoria de països d’Europa i Nord Amèrica. L’Àlvar actualment viu i treballa a l’Empordà i al Museu de la Mediterrània tindrem el plaer de gaudir d’una exposició amb les seves darreres produccions, obres realitzades des del 2005.

Et poden
Interessar
...

817x68