FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Arstronomy. Incursions en el cosmos" a la Casa Encendida

bonart madrid - 07/05/15
Nial nou-180x178Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
La Casa Encendida de la Fundació Montemadrid acull Arstronomy. Incursions en el cosmos, una ambiciosa exposició comissariada per Danielle Tilkin que ens submergeix en el complex món del cosmos a través d'una reflexió sobre els viatges espacials, el astral, el còsmic, el científic i el ufològic; tots ells temes presents en l'art del segle XX que, sovint, han significat una font fonamental d'inspiració, reflexió i provocació en l'art contemporani.

Arstronomy. Incursions en el cosmos, que es podrà veure del 13 de maig al 30 d'agost de 2015, mostra l'impacte de la investigació científica, els viatges espacials i la pròpia ciència ficció en l'art contemporani amb una selecció d'obres de més de 30 artistes internacionals i nacionals.

Recolzada en més de dos anys d'investigació, la mostra constitueix una reflexió sobre la ciència ficció, l'espai i l'univers a través de fotografies, vídeos, pintures i escultures de William Adjété Wilson, Abu Bakarr Mansaray, Alfonso Borragán, Pamela Breda, Michael Buthe, Robert DiMatteo, Evrugo Mental State, Laurent Grasso, Greatest Hits, Keith Haring, Susan Hiller, Mike Kelley, William Kentridge, Yves Klein, Julius Koller, Gyula Kosice, Paul Laffoley, Robert Llimós, Isamu Noguchi, Tony Oursler, Trevor Paglen, Panamarenko , Rotraut, Sigmar Polke, Joan Rabascall, Thomas Ruff, Nicolas Schöffer, Bob Smith, Peter Stichbury, Thomas Struth i Ionel Talpazan.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner