FCC-Segell-banner4
El Museu d\'Art acull \

Exposicions

El Museu d'Art acull "Baldomer Gili Roig i la fotografia"

bonart cerdanyola del vallès - 26/05/15
Banner-CMW-180x180px_v1-espbanner web TA22_bonart_180x180
El 29 de maig, a les 20 h., tindrà lloc al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) la inauguració de l'exposició Baldomer Gili Roig i la fotografia. L'acte comptarà amb la presència de Jesús Navarro, director del Museu d'Art Jaume Morera de Lleida, i del comissari de la mostra, Oriol Bosch, que farà una visita comentada.
Baldomer Gili Roig (1873-1926) és conegut principalment per la seva trajectòria com a pintor, encara que també es va dedicar a la docència artística, el teatre o a la fotografia. Sens dubte, aquesta última és la seva faceta més desconeguda i encara que l'artista va utilitzar aquesta tècnica amb caràcter amateur, la seva producció fotogràfica es presenta avui en dia com un element fonamental a tenir en compte a l'hora de valorar el seu llegat artístic.

Aquesta exposició produïda pel Museu d’Art Jaume Morera de Lleida ens permet conèixer totes les cares de la seva producció fotogràfica a partir d'una selecció representativa de les seves millors instantànies, que provenen de les donacions de les famílies Gili Vidal i Giró Gili, les quals inclouen un fons de més de 1.200 plaques de vidre preses per l'artista (Llegat Dolors Moros).
La mostra romandrà oberta fins al 31 d'agost


Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells