BannerFCC_Bonart
La Fundació Pilar i Joan Miró acull un taller de ceràmica dirigit per Joan Català Roig

Notícies

La Fundació Pilar i Joan Miró acull un taller de ceràmica dirigit per Joan Català Roig

bonart palma - 10/07/15
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner_180x180
Fins al 17 de juliol, els tallers d’Obra Gràfica de la Fundació Pilar i Joan Miró (carrer de Saridakis, 29, Palma) acullen el taller de Ceràmica: Esmalts ceràmics, Materials i Processos de prova, dirigit per Joan Català Roig, actual director de l’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí.

De l’amistat entre Joan Miró i Josep Llorens Artigas varen sorgir gran quantitat d’obres d’art amb la ceràmica com a matèria i amb els esmalts com a superfície visible i tangible. Llorens Artigas va publicar molts d’aquests esmalts en fórmules. Durant aquest curs es donaran vida a proves i a peces concretes.

El taller està dirigit a estudiants, ceramistes, autodidactes o professionals i entusiastes interessats en l’experimentació de diferents camins creatius del món de la ceràmica. L’objectiu d’aquest curs, dividit en dues setmanes, consisteix en el coneixement i l’ús dels materials, la metodologia i el procés d’esmaltatge de les diferents pastes ceràmiques en temperatura baixa i alta, i la utilització de diferents pastes, els esmalts i estils decoratius.

Et poden
Interessar
...