BannerFCC_Bonart
Remigio Mendiburu al Windsor Kulturgintza

Exposicions

Remigio Mendiburu al Windsor Kulturgintza

bonart bilbao - 14/10/15
La-Galeria-201602-recurs4746-37216-2023_Baners_premi_Frederic_Roda_diferents_mides-180x180
Amb motiu de la inauguració conjunta de la temporada, dins de Bilbao Art District, Windsor Kulturgintza presenta, del 16 d'octubre al 30 de novembre del 2015, una acurada selecció del gran escultor Remigio Mendiburu, fusta, alabastre, bronze, ferro, escaiola i obra sobre paper.

Remigio Mendiburu (Hondarribia, 1931; Barcelona, 1990), escultor de la matèria del temps, va desenvolupar un extens treball creatiu vinculat a la renovació de l'escultura moderna de la segona meitat del segle XX. A principis dels anys setanta, la seva escultura va desenvolupar un personal model constructiu, determinat per l'acumulació i acoblament d'elements, molts d'ells de caràcter orgànic, que va permetre a l'escultura baixar del pedestal per disposar-se en l'espai i la vida.

La fusta ha estat la base del treball de Mendiburu però també va treballar la pedra i el metall. Una de les seves constants era el tronc dels arbres. Va desenvolupar diversos temes, respectant les formes dels troncs manipulades de diferents maneres: l'experiència totèmica dels arbres abraçats, arbres que miren a les seves pròpies arrels

Et poden
Interessar
...