FCC-Segell-banner4
SCULTO es consolida com a referent en el panorama artístic internacional

Certàmens

SCULTO es consolida com a referent en el panorama artístic internacional

BanerJaumeRiba05La-Galeria-201602-recurs
La Fira Internacional d'Escultura Contemporània SCULTO, celebrada del 28 de novembre a l'1 de desembre, ha reunit catorze galeries d'Espanya, Turquia i Portugal, amb uns 40 artistes i al voltant de 200 obres. SCULTO consolida la seva nominació com a “fira joia” després de la inauguració a la plaça d'Abastos de Logronyo, que no interromp la seva activitat habitual de venda de productes d'alimentació de qualitat, en un escultòrico edifici de 1930 ubicat en ple casc antic de Logronyo. Un total de 14 galeries, dues d'elles extrangeres –Istambul, de Turquia, i Lisboa, de Portugal—, amb una quarantena d'artistes i més de 200 obres, exposades fins el dia 1 de desembre després de la selecció efectuada pels comissaris Inma Prieto, directora del Museu Es Baluard de Mallorca, l'artista visual Rogelio López Cuenca i la directora de la col·lecció d'arte DKV Alicia Ventura.

La mostra, convertida en un autèntic museu temporal dedicat a l'escultura contemporània, presenta obres de diferents galeries d'Espanya (Castelló, Gijón, Mallorca, Bilbao, Madrid, Cantàbria…), si bé inclouen artistes de diferents nacionalitats: sis llatinoamericans, dos turcs, una austríaca, un taiwanès, una alemanya, dos brasilenys i numerosos espanyols. En els diferents espais es poden contemplar obres de tota mena de tendències i elaborades amb diversos materials, així com de diferents temàtiques, si bé cal destacar la relació amb la poesia.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura