BannerFCC_Bonart
Rasmus Nilausen intervé un dels murs de la parada de metro Torrassa amb \

Notícies

Rasmus Nilausen intervé un dels murs de la parada de metro Torrassa amb "The Daily Bread"

bonart l'hospitalet de llobregat - 04/12/15
Banner-Tina-180x180px_v1-catBaner_SantiMoix_Bonart_180x180
Fins a la primera setmana de gener, un dels murs exteriors de la parada de metro de la Torrassa (L1), a L'Hospitalet de Llobregat, acull la intervenció mural de Rasmus Nilausen (Copenhaguen, 1980).

El pintor danès, que des del 2014 té el seu estudi a la residència d'artistes del carrer Salamina de L'Hospitalet, ha pintat el mural The Daily Bread, vinculat a la seva producció pictòrica recent.

Per Nilausen el pa és una metàfora de l'existència, un aliment essencial a través del qual reflexiona sobre el treball quotidià o el pas del temps.

Format a la Chelsea Collage of Art de Londres i a la Universitat de Belles Arts de Barcelona, Nilausen ha exposat individualment a la Fundació Suñol, a la galeria García I de Madrid, al cicle Projeccions de la Cambra de la Propietat Urbana i amb Pere Llobera, va protagonitzar l'exposició Vera Icon, durant el Barcelona Gallery Weekend 2015.

L'acció forma part del projecte 12+1 de l'associació Contorno Urbano i compta amb l'assessorament i suport del Districte Cultural de L'H i de la Fundació Arranz-Bravo. Cada mes, fins al setembre del 2016, un nou artista estarà convidat a intervenir al mateix mur de la Torrassa. Entre els artistes convidats destaquen Jonathan Millan, Spogo o Tretze.

Et poden
Interessar
...