BannerFCC_Bonart
Cinc exposicions fotogràfiques a VICCC 2016

Exposicions

Cinc exposicions fotogràfiques a VICCC 2016

bonart vic - 03/02/16
BONART_180x180Nial nou-180x178
La segona setmana del febrer es posa en marxa VICCC 2016 amb un programa de cinc exposicions fotogràfiques: R(evolució silenciosa) de Maite Muñana, Patrimoni de Xevi Vilaregut, 9 km de Marc Sanye, Xesco Jiménez. Fotògraf de la llum i Vic Nord. Una mirada al passat.

R(evolució silenciosa). Maite Muñana Fernández, autora de l’exposició, es defineix com “una artista visual, autodidacta, submergida en la intenció, com una llavor que floreix creant el món que somia”. Espontània i instintiva, la Natura i la Maternitat són els seus motors de creació. Inauguració 8 de febrer a les 19h. Fundació Mil.lenari.

Patrimoni. Xevi VIlaregut, autor de l’exposició, va començar a fer fotografies l’any 1987 de manera autodidacta, però amb l’ajuda del Grup Fotogràfic Manlleu, i amb l’assistència a molts tallers de diverses matèries fotogràfiques va anar adquirint coneixements de tècniques en fotografia clàssica-química primer i en tècniques digitals després. Actualment és ell qui imparteix cursos i tallers de diferents àmbits i matèries fotogràfiques. Inauguració 10 de febrer a les 19h a l’Espai Romeu (Biblioteca Triadú).

9 km. Aquesta és la distància que separa Turquia de Grècia a través de l’illa de Lesbos. 9 km, que prometen deixar enrere les bombes, la guerra, la pobresa, i a intentar buscar un futur millor. 9 km, que obliguen a abandonar tota una vida construïda i ficar-la en una bossa per deixar la resta enrere. Inauguració 11 de febrer a les 19.30h al Seminari de Vic.

Xesco Jiménez. Fotògraf de la llum. Una gran exposició del gran fotògraf vigatà Xesco Jiménez. Aquesta exposició mostra la qualitat d’aquest fotògraf a l’hora de captar les imatges a través de la seva llum. Inauguració 12 de febrer a les 19h al Temple Romà.

Vic Nord. Una mirada al passat. Exposició que, organitzada per l’Associació de Veïns del Barri Vic Nord, recull en fotografies la transformació que ha patit el barri al llarg del segle XX. El barri Vic Nord, ara, una zona àmpliament habitada comprèn els carrers situats entre el carrer Verdaguer i el carrer Manlleu. Inauguració 13 de febrer a les 18h a la Llibreria "Muntanya de Llibres".

Et poden
Interessar
...