FCC-Segell-banner4
Anna Malagrida rep el premi Carte Blanche del PMU i el Centre Pompidou

Notícies

Anna Malagrida rep el premi Carte Blanche del PMU i el Centre Pompidou

bonart barcelona - 09/02/16
q2w-MKl4BanerJaumeRiba05
Anna Malagrida (Barcelona, 1970) ha rebut, aquest mes de gener, el premi Carte Blanche del PMU i el Centre Pompidou convertint-se en la primera artista de l'estat espanyol a obtenir aquest guardó.

En el seu projecte, l'artista, representada per la galeria Senda, imagina els llocs "de París" com un dispositiu escènic on, pel seu moviment, els personatges serien els actors, els reflexos de la ciutat barrejats amb els interiors dels cafès la decoració, i les paraules unides en l'univers de l'atzar, el text.

"Anna Malagrida obre una finestra a un espai que enfronta l'urbà i l'humà i ens proposa una lectura assenyada d'una forma de vincle social que s'uneix darrere de les finestres", escriu Benoît Cornu, president del jurat.

A través del premi Carte Blanche, la PMU demostra el seu compromís amb la creació fotogràfica contemporània, donant carta blanca als artistes perquè puguin dur a la seva mirada en l'univers del joc.

El guardó va acompanyat d'una publicació a edicions Filigranes i d'una mostra individual al Centre Pompidou, del 28 de setembre al 17 d'octubre.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021