FCC-Segell-banner4
L\'amor de Zuhar Iruretagoiena l\'Espai Alexandra

Exposicions

L'amor de Zuhar Iruretagoiena l'Espai Alexandra

q2w-MKl4Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
Algo así como el amor y otros desplazamientos és el títol de la primera exposició a Espai Alexandra de Santander de Zuhar Iruretagoiena (Zarauz, 1981). La mostra reuneix tres sèries de treballs recents, i de natura diversa. 

Un conjunt de peces tèxtils, tel·lers que teixeixen paraules, imatges que mostren en format fitxa fotografies d'escultures i alguns objectes escultòrics dispersos per l'espai conformen la proposta.

Cadascun dels grups s'apropa d'una manera individual i pròpia a la problemàtica que resideix entre l'objecte i la seva imatge. Els diferents punts de vista i aproximacions pretenen aprofundir en l'escletxa ontològica entre les dues maneres d'existir de les coses, l'execució i la imatge. 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021