FCC-Segell-banner4
L\'amor de Zuhar Iruretagoiena l\'Espai Alexandra

Exposicions

L'amor de Zuhar Iruretagoiena l'Espai Alexandra

Gif_Viladot_180x180_2180x180
Algo así como el amor y otros desplazamientos és el títol de la primera exposició a Espai Alexandra de Santander de Zuhar Iruretagoiena (Zarauz, 1981). La mostra reuneix tres sèries de treballs recents, i de natura diversa. 

Un conjunt de peces tèxtils, tel·lers que teixeixen paraules, imatges que mostren en format fitxa fotografies d'escultures i alguns objectes escultòrics dispersos per l'espai conformen la proposta.

Cadascun dels grups s'apropa d'una manera individual i pròpia a la problemàtica que resideix entre l'objecte i la seva imatge. Els diferents punts de vista i aproximacions pretenen aprofundir en l'escletxa ontològica entre les dues maneres d'existir de les coses, l'execució i la imatge. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x68