BannerFCC_Bonart
Rafel Bosch presenta \

Exposicions

Rafel Bosch presenta "Camins" a les Bernardes

bonart salt - 11/03/16
Banner_180x180Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
Del 4 de març al 29 d'abril la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt presenta l'exposició Camins de Rafel Bosch.

Segons l'autor "aquest treball es comença a gestar l’any 2009, durant un viatge a Tenerife. Després, durant tots aquests anys he anat elaborant moltes i diverses imatges amb el mateix concepte, i paral·lelament preparant i dissenyant tot un muntatge per a mostrar aquest treball. El treball i el muntatge està format per un mosaic, amb 155 fotografies, de diferents mides però sempre quadrades i representant perspectives variades. Aquestes imatges tenen totes la mateixa estructura de composició: perspectives on el punt de fuga està sempre situat al bell mig de la fotografia, per tant la varietat està en la diversitat dels camins i el seu entorn, en la perspectiva i la llum. Amb aquest plantejament busco donar aquesta tercera dimensió que la fotografia no té en si mateixa, presentant la profunditat de la imatge, la tercera dimensió. El maig del 2014 l’exposo per primera vegada a la Fundació Valvi de Girona i fins ara la mostra ha estat penjada en diferents llocs com ara la Fira de Girona, el bar El Cau del Llop de Girona, la casa de turisme rural Ses Garites de Pals i l’ajuntament de La Tallada d’Empordà".

Rafel Bosch afegeix: "Camins, rutes d’anada o tornada, horitzons per descobrir o records del passat, projectes de futur o ocasions perdudes. Cada un de nosaltres té els seus propis camins, cada un de nosaltres té uns objectius particulars, per a fer sols o acompanyats. Camins de tot tipus, clars, foscos, planers o ondulats, còmodes o complicats, de pujada, de baixada, d’asfalt, de terra, d’aigua, d’aire o simplement imaginaris. Siguin com siguin, camins".

Rafel Bosch (Girona, 20 de febrer de 1963). Fotògraf. Actualment treballa per a diferents empreses, particulars i institucions, realitzant fotografia comercial o per a projectes personals. Molt especialment es dedica a la reproducció d’obres d’art (escultura, pintura, dibuix…). Ha treballat en el camp de la premsa durant uns 25 anys essent col·laborador de diaris com El Punt. El Periódico de Catalunya o La Vanguardia. També s'ha dedicat a organitzar exposicions de fotografies al pub Es Toc de Girona durant els 22 anys en què va existir aquest local, havent fet unes 200 mostres de 150 autors diferents. I personalment ha realitzat més de 30 exposicions individuals i unes 10 de col·lectives.

Et poden
Interessar
...