Expo Josep Coll 2022 baner

Notícies

Els ajuts Kreas reben el doble de projectes

bonart girona - 03/06/16
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Nial nou-180x178
Aquest 2016 la convocatòria dels ajuts Kreas de l’Ajuntament de Girona ha rebut 83 projectes de tots els àmbits artístics, més del doble dels que s’havien presentat en la passada edició (38). Un dels motius que explica aquest augment és l’increment de la dotació econòmica dels ajuts, que han passat de 50.000 euros el 2015 a 100.000 euros aquest 2016. “Apostem per tots els tipus de cultura, des de festivals fins a la cultura de base, que és indispensable per a la ciutat i que entenem d’una manera global. El fet d’haver duplicat les ajudes aquest any és una mostra més que ens ho creiem de veritat”, ha afirmat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

L’altra novetat que inclou les bases d’aquest any és la possibilitat d’optar a tres modalitats diferents d’ajudes: a les beques de formació artística no reglada, que han rebut 6 peticions; les beques de recerca i creació artística, a les quals opten 23 projectes i que és la nova categoria d’aquest any; i, finalment, les subvencions per a la producció i difusió artístiques, modalitat en la qual participen 54 projectes.

De moment l’Ajuntament de Girona ha fet públic al web www.girona.cat/kreas el nom dels membres del jurat d’aquesta convocatòria, i la llista de requeriments dels projectes la documentació dels quals era incompleta. Els peticionaris tenen fins a 10 dies hàbils per presentar la documentació pendent. Una vegada acceptada aquesta documentació, s’iniciarà la fase de valoració per part del jurat que s’ha de resoldre, com a molt tard i segons la convocatòria, abans del 25 d’octubre de 2016.

A la imatge, presentació dels ajuts Kreas.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021