BannerFCC_Bonart
Laura Escallada Allende assaja la quietud a Espacio Alexandra

Exposicions

Laura Escallada Allende assaja la quietud a Espacio Alexandra

Banner-Tina-180x180px_v1-catBONART_180x180
Del 17 de gener al 13 de març de 2020, l'Espacio Alexandra de Santander acull l'exposició Para hacerlo todo necesito una flor (Imaginario para una práctica de la quietud) de l'artista Laura Escallada Allende, que situa la natura en el centre de la seva atenció.

Després de procurar la pràctica de la quietud, Escallada contempla que les coses poden passar per elles mateixes de forma natural. La imatge d'una flor aconsegueix representar el cicle vital que no fa esforços per créixer i d'una forma natural conserva la seva harmonia i principi. 

Només cal aplicar atenció a cada pas per tal d'acompanyar el procés. Aquesta contemplació pot produir un decaïment somàtic i per evitar l'atonia del cos empra l'expressió plàstica i el joc, reflexionant sobre els moviments de les mans i el cos. Tot això es fusiona amb les pinzellades d'elements naturals de flora i fauna, per posar en valor la conservació de la nostra essència. 

 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...