FCC-Segell-banner4
L’Edifici Miramar presenta “Apedaçats i sargits” i “Platges de Sitges”

Exposicions

L’Edifici Miramar presenta “Apedaçats i sargits” i “Platges de Sitges”

bonart sitges - 05/08/16
180x180BanerVictor04
L’Edifici Miramar de Sitges exposa Apedaçats i sargits, de Pere de Alejandro, i la col·lectiva Platges de Sitges, amb obres de 20 autors diferents.

Fins al 4 de setembre s’hi podrà veure Apedaçats i sargits, de Pere de Alejandro. En paraules de Bartomeu Barceló, membre emèrit del Centre d’Estudis Catalans, “l’artista és amic dels atzurs del cel i dels blaus de la mar, del Sol i de la Lluna, dels vents i de les calmes. Observa el seu entorn, imagina, interpreta, dedueix i crea noves realitats plenes de divines proporcions i d’equilibri. Per la màgia de les seves mans les coses més humils, les aparentment més inútils, reviscolen i adquireixen una bellesa versàtil. En els silencis de l’oblit troba poemes de formes i colors, de la soledat en treu diàleg, i en els sorolls més quotidians hi endevina harmonia i música”.

Fins al 18 de setembre, l’Edifici Miramar serà el marc, també, d’una col·lectiva, Platges de Sitges, amb obres de vint autors diferents que han reflectit la seva visió personal de les platges sitgetanes.

Et poden
Interessar
...

817x68