FCC-Segell-banner4
Pilar Villuendas exposa a la Societat l\'Amistat

Exposicions

Pilar Villuendas exposa a la Societat l'Amistat

bonart cadaqués - 23/08/16
BanerVictor04Nial nou-180x178
El dia 26 d'agost a les 19 h. Pilar Villuendas inaugura una exposició a la Societat l'Amistat de Cadaqués, organitzada per Dieu, moviment creatiu.

Pilar Villuendas és una pintora i dissenyadora gràfica catalana, nascuda a Madrid, que viu a Barcelona des del 1968. Durant els anys setanta inicia la seva activitat col·laborant en el terreny de la comunicació i el disseny gràfic en diferents projectes i iniciatives sociopolítiques i culturals. El 1993 va ser guanyadora del Trofeu LAUS el 1985 i guanyadora dels Premis LAUS de Bronze i de Plata el 1992 i el 1994. L'artista compagina la pràctica del disseny amb la pintura i el gravat.

Pilar Villuendas va ser l'autora de la col·lecció oficial de cartells de les instal·lacions olímpiques de Barcelona '92. També va participar en el 45è aniversari del Saló Graphispag de la Fira de Barcelona, on es van crear juntament amb uns altres 46 dissenyadors, una col·lecció de cartells per a reivindicar el futur de la comunicació impresa sobre el paper o sobre qualsevol altre suport, en plena era d'Internet i de les noves tecnologies. Gràcies a aquest esdeveniment, el disseny es va convertir en el centre de la nova imatge de la ciutat i en el catalitzador d'importants aspectes culturals, tecnològics i industrials.

L'artista ha estat molt implicada amb l'àmbit sociocultural i amb la defensa de la dona.
Exposa periòdicament la seva obra artística i realitza seminaris i docència a l'Escola Elisava, a l'Escola Massana i a la Facultat de Belles Arts de Barcelona.

La mostra es podrà visitar fins a l'11 de setembre.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura