Expo Josep Coll 2022 baner
\

Exposicions

"Red, blue, yelow and green" de Manuel Faura a la Galeria Contrast

bonart barcelona - 22/09/16
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014SET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250
La Galeria Contrast presenta, del 7 d'octubre al 26 de novembre del 2016, Red, blue, yelow and green de Manuel Faura. La inauguració tindrà lloc el 6 d'octubre a les 19.30 h.

Les seves creacions geomètriques planes, colors vius sobre peces de fusta retallades amb precisió mil·limètrica, mostren la voluntat d'obtenir una il·lusió de perspectiva perfecta, i són una invitació a oblidar les fronteres entre pintura i escultura, abstracció i figuració.

Com explica Manuel Faura: "Aquesta és una exposició sobre un viatge, el meu, un camí elegit o trobat a través de l'arquitectura, moda, interiorisme, disseny, art, còmic, llum, ombra i foscor. Obres que ho són per si soles, però que adquireixen veritable sentit juntes, com si d'un sol tot es tractés, com Red i Green, Hblue i Hred, etc. (H567 tríptic ha anat més enllà, unint-se a l'espai).Aquestes peces: rotundes, gairebé símbols, equilibrades, simètriques, asimètriques, sempre buscant donar equilibri als meus sentits, perquè no podria ser d'altra manera; conviden l'espectador a descompondre, donant-los sentit, sorprenent-i creant un diàleg amb ell. No són ni pintures, ni escultures, són les dues coses buscant la bellesa, els seus colors es descomponen al seu torn en altres i en altres realitats, formes perfectament imperfectes. Cada dia, caminant aquest camí, em trobo amb multitud d'adreces, espero explorar-les totes i seguir il·lusionat ".

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura