BannerFCC_Bonart
DKV amplia la seva col·lecció d\'art

Notícies

DKV amplia la seva col·lecció d'art

bonart barcelona - 03/10/16
Impremta Pages - banner-180x178Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
DKV Seguros segueix apostant per la promoció de l'art contemporani de forma activa:  la companyia ha participat en dos esdeveniments artístics de categoria oferint sengles premis d'adquisició d'obra.

Així, DKV ha participat un any més en Obert València, el programa d'obertura de la temporada expositiva d'art contemporani a València. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per LaVac (Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana) del qual formen part 18 galeries valencianes i en què DKV torna a ser patrocinador d'un premi d'adquisició d'obra. Chema López, de la galeria Rosa Santos, ha estat el guanyador del premi, lliurat el dia 30 de setembre en un acte a l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM). En virtut d'aquest reconeixement, DKV assegurances adquirirà la seva obra Blanc nocturn (2016, acrílic sobre tela i dibuix sobre paper) perquè formi part de la Col·lecció DKV. Obert València ha celebrat la seva tercera edició, amb nombroses activitats i obertura conjunta de les galeries de la Comunitat Valenciana.

A més, DKV també ha atorgat un premi d'adquisició d'obra a un artista emergent a la Fira SWAB de Barcelona, ​​celebrada entre el 29 de setembre i el 2 d'octubre. El premi ha recaigut en Lúa Coderch, de la galeria Àngels Barcelona. Es tracta del premi al millor artista espanyol exposat, l'obra s'incorpora a la Col·lecció DKV. A més del comitè assessor de la Col·lecció, participa en l'elecció un jurat format per Javier Díaz-Guardiola (periodista), María Beguiristain (Fundació Banc Santander) i Ernesto Ventós (col·leccionista).

"La incorporació de l'obra nous talents i artistes contemporanis a la nostra col·lecció és una de les nostres prioritats", explica Alícia Ventura, assessora de la Col·lecció DKV, que afegeix: "és un orgull poder oferir premis d'aquest tipus i seguir promovent així la creació cultural, cosa que des de DKV anem fent des de fa molts anys".

La Col·lecció DKV està integrada en el programa d'art Artèria DKV, a través del qual DKV Seguros promou diferents accions dirigides a fomentar la creació artística, com una via de comunicació i expressió, motor de salut i forma de potenciar el desenvolupament personal.

Et poden
Interessar
...