FCC-Segell-banner4
Àlvar Farré i Mònica Dixon a la Galeria Jordi Barnadas

Exposicions

Àlvar Farré i Mònica Dixon a la Galeria Jordi Barnadas

bonart barcelona - 13/10/16
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
La Galeria Jordi Barnadas de Barcelona exposa del 20 d'octubre al 12 de novembre Enyorances i records d'Àlvar Farré i Mònica Dixon.

Mònica Dixon: L'enyorança del seu país d'origen, Estats Units, inspira a Mònica uns delicats paisatges metafísics, cases aïllades que representen el silenci, la quietud, la solitud i també un cert misteri. Amb una tècnica impecable, el resultat harmònic i de gran bellesa plàstica, ens transmet una sensació de benestar i calma. El seu interès pel minimalisme també l'ha portada a pintar interiors buits on sols l'arquitectura i la llum que entra des de l'exterior són els protagonistes.

Àlvar Farré: Àlvar no pot tenir records de l'Angola on va néixer, perquè hi va viure ben poc, però si d'altres països africans on, ja de gran, ha fet llargues estades i que han marcat la seva obra.
Tot al contrari que a les pintures de Dixon, Farré ens transporta a un animat, poblat i sorollós entorn on les nostres mirades no troben repòs. Acolorides escenes ens mostren que la vida és al carrer, als mercats, a les escoles, pels camins... Amb una tècnica molt elaborada i peculiar, els seus quadres s'aprecien molt millor veient-los en directe.

A les imatges, a dalt, Idahome de Dixon. A sota, La ronda bosc de Farré.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells