FCC-Segell-banner4
Vuitena edició del cicle de cinema La Pantalla del Arte al Museu Würth

Notícies

Vuitena edició del cicle de cinema La Pantalla del Arte al Museu Würth

banner web TA22_bonart_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La 8ª edició del cicle de cinema La Pantalla del Arte reunirà al Museu Würth d'Agoncillo, a La Rioja, quatre grans
directors del cinema espanyol.

La pantalla del Arte funciona des de l'any 2007 i aporta una mirada cinematogràfica als conceptes tractats per l'exposició principal en curs en el museu. En aquesta ocasió, amb motiu de l'art espanyol a partir de la Col·lecció Würth, el museu ha demanat al coordinador del cicle, Bernardo Sánchez, un exercici paral·lel al que ha realitzat el comissari de l'exposició, Kosme de Barañano, seleccionant quatre directors imprescindibles en la cinematografia espanyola contemporània.

Aquesta edició, Art i Assaig, obrirà el 8 de febrer amb David Trueba. El 15 de febrer parlarà Josefina Molina. El 22 de febrer serà el torn de Mercedes Álvarez i finalment el 29 de febrer serà Jaime Rosales qui clourà el cicle.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells