FCC-Segell-banner4
Arrenca el 120è aniversari de Els 4 Gats amb \

Notícies

Arrenca el 120è aniversari de Els 4 Gats amb "L'hora del conte solidari"

bonart barcelona - 11/01/17
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X1802Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
El Restaurant 4 Gats inicia el dia 15 de gener del 2017 els actes en commemoració del seu aniversari amb L'hora del conte solidari. En aquest acte, que tindrà lloc entre les 10:30 i les 12:00, destacades personalitats de l'àmbit cultural català faran una lectura pública d'un conte que hagi marcat la seva vida al mateix temps que es gaudeix d'un esmorzar de xocolata amb xurros. L'assistència a l'acte, que té lloc al mateix menjador principal del Restaurant 4 Gats, és oberta a tothom previ pagament de 5€. Els diners recaptats es destinaran de forma íntegra a la Fundació Comtal de Barcelona. La Fundació Comtal és una organització no lucrativa que treballa, des de l'any 1994, perquè els infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat, així com les seves famílies, tinguin oportunitats de futur.

Els primers personatges públics que narraran un conte seran el reconegut doctor Eduard Estivill i la psicòloga Montse Domenech. Altres personalitats de la cultura catalana que donaran veu als relats seran el cantant de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, l'escriptora Empar Moliner, o l'actriu Mariona Ribas entre d'altres.

"La Fundació Comtal és una entitat sense ànim de lucre que fa més de 22 anys que es dedica a l'educació i la inserció social i laboral d'infants i joves en situació de vulnerabilitat al Casc Antic de Barcelona. Convençuts que tothom es mereix una oportunitat, lluiten per millorar la qualitat de vida de les persones més desfavorides més enllà de la seva procedència, situació econòmica o familiar. No només els acullen, acompanyen, orienten i formen, sinó que també els ajuden a resoldre els problemes amb què es troben a l'escola o amb la família, i a trobar feina. L'any passat van atendre a més de 2.300 infants adolescents i joves amb dificultats".

L'aniversari de 4 Gats inclourà tot un seguit d'activitats que se celebraran al llarg dels 12 mesos del 2017 i que tindran com a comú denominador la cultura –concretament la pintura, la fotografia i la literatura–, la solidaritat i la gastronomia.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]