FCC-Segell-banner4
La ironia de Cecilia del Val a la Galeria Antonia Puyó

Exposicions

La ironia de Cecilia del Val a la Galeria Antonia Puyó

mossos-300x300Baner_ProustMarsans_Bonart_360x356
Del 14 de febrer al 4 d'abril de 2020, la Galeria Antonia Puyó, al c. Madre Sacramento, 31, de Saragossa, acull l'exposició #Lo mejor está por llegar de l'artista Cecilia del Val (Saragossa, 1975).

Lo mejor está por llegar ( #The best is yet to come) anuncia irònicament el títol de la primera exposició individual  de Cecilia de Val a la galeria Antonia Puyó. Cecilia utilitza un dels hashtag més emprats a Instagram per donar títol a una exposició en la qual mostra part del treball Pic of the midday, segona fase d'un projecte al voltant de diverses muntanyes, on l'artista traça una analogia entre les muntanyes i la imatge fotogràfica.

Imatges líquides que remeten a l'origen i il·lustren el present. Fotografies que, com les muntanyes, han passat del sòlid, immutable, estàtic, monumental, calcari o polsegós al líquid, fluïd, mòbil, dinàmic, fragmentari i passatger.

Una reflexió sobre el concepte de No-fotografia o fotografia líquida a l'era digital i sobre la relació entre la imatge i el text, que subratlla la forta retroalimentació que existeix entre les estructures de producció d'imatges i les formes de subjectivitat dominants a la cultura neoliberal.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-