FCC-Segell-banner4
Exposició col·lectiva sobre la nostàlgia americana a la Galeria PlasticMurs

Exposicions

Exposició col·lectiva sobre la nostàlgia americana a la Galeria PlasticMurs

Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178
Del 14 de febrer al 13 de març, la galeria PlasticMurs de València acull l'exposició Americana, una mostra col·lectiva amb els artistes Kevyn Cyr, Jessica Hess, Drew Leshko, Scott Listfield, The Perez Bros iy David Rice. 

L'exposició Americana basa la seva composició en una acurada selecció de mirades d'actualitat i escenarios de vegades distòpics, que conviuen en l'imaginari de David Rice, Drew Leshko Jessica Hess, Kevin Cyr, Scott Listfield i The Perez Bros, i que formen l'anomenada avantguarda americana. 

Plastic Murs reuneix les mirades i els formes d'entendre l'entorn d'uns artistes que de manera transversal exposen conceptes creatius, proposant a l'espectador escenaris on costumisme, realisme i ficció futurista són el resultat artístic d'una potent narrativa argumental.

Participant del moviment del Nou Art Contemporani Americà, que des de l'any 2000 reflecteix una visió especialment centrada en una societat presa d'una nostàlgia col·lectiva, que enyora l'època daurada on tot era nou, excitant i on la seva història i la seva cultura popular formaven part de l'American Way of Life del segle passat. 

A la imatge, obra de Jessica Hess, "Miami Pixels".
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura