FCC-Segell-banner4
Hiperespais i Botàniques, dues exposicions a Bombas Gens

Exposicions

Hiperespais i Botàniques, dues exposicions a Bombas Gens

Eude, generic180x180 Banner-FERIARTE-A
La Galeria Bombas Gens Centre d’Art de València inaugura dues exposicions el 13 de febrer de 2020.

En primer lloc, Hiperespais, comissariada per Vicent Todolí, Nuria Enguita i Julia Castelló, proposa una reflexió al voltant de l’arquitectura i la percepció en l’art contemporani a partir d’una selecció d’obres de la Col·lecció Per Amor a l’Art que mostra diferents formes plàstiques de concebir l’espai com a construcció material.

L’exposició inclou artistes com ara Carlos Bunga, Pedro Cabrita Reis, Roland Fischer, Ángela de la Cruz, Patricia Gómez y Maria Jesús González,  Heimo Zobernig, Fernanda Fragateiro, Teresa Lanceta o Irma Blank. Podrà visitar-se fins el 24 de gener de 2021.

D’altra banda, Botàniques farà de la Zona B de Bombas Gens Centre d’Art una mena de jardí interior. Com s’han representat les plantes, flors o formes vegetals en la història de la fotografia?

En l’exposició, els seus comissaris Vicent Todolí, Nuria Enguita i Carles Àngel Saurí creen un relat visual a partir d’una selecció d’obres de la Col·lecció Per Amor a l’Art, d’artistes com ara Karl Blossfeldt, Imogen Cunningham Hans-Peter Feldmann, Jonas Mekas, Alessandra Spranzi o Pierre Verger. La mostra romandrà a Bombas Gens fins el dia 1 de novembre de 2020.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021