FCC-Segell-banner4
Nova edició de la fira Art Madrid-Proyector\'20

Certàmens

Nova edició de la fira Art Madrid-Proyector'20

Eude, genericbanner web TA22_bonart_180x180
La Fira Art Madrid inaugura la programació d'activitats más intensa amb motiu del seu 15è aniversari. El 12 de febrer, l'artista Patxi Araújo iniciarà la programació impartient una master class a l'auditori de MediaLab Prado, sota el títol “All Prophets are Wrong”. Araújo compartirà la seva experiència creadora, els camins explorats en la comunicació i els seus processos productius incorporant la tecnologia sense perdre la càrrega del discurs.

A les 20.30h. del mateix dia es projectarà per primera vegada l'obra interactiva “Sherezade”, una creació site specific de Patxi Araújo per a la façana de MediaLab Prado que proposa jugar amb el públic a través de la generació aleatòria de frases segons la posició de l'espectador a la plaça del davant de la façana.

En coorganització amb la Plataforma de videoart PROYECTOR i comissariada per Mario Gutiérrez Cru, Art Madrid ofereix una programació centrada en la videocreació, l'art d'acció i la performance.

Seguint amb aquest cicle de classes magistrals, el 13 de febrer a les 17.30h el públic gaurdirà d'una experiència única i exclusiva a la master class d'Olga Diego: “El vuelo como materia viva”. L'artista treballarà de manera pràctica amb el públic en la construcció dels conceptes de vol, art i acció a través de la instal·lació que formarà part de la seva perfomance a la fira el dia 29 de febrer de 2020.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x68