FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"Dins, fora i al voltant de les publicacions d'artista" a la Llibreria 22

bonart girona - 12/02/17
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturaon-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart
El dia 16 de febrer de 2017 a les 18 h. tindrà lloc a l'Espai 22 de la Llibreria 22 de Girona la xerrada Dins, fora i al voltant de les publicacions d'artista amb Anna Pahissa, responsable de la llibreria especialitzada Múltiplos. Les publicacions d'artista han viscut en els darrers anys moments d'efervescència, de creativitat i d'ubiqüitat, actualitzant i reinterpretant la tradició del llibre d'artista conceptual que va començar a aparèixer a finals dels 60. Anna Pahissa traçarà un itinerari personal sobre aquesta "hiperactivitat" -tal com ella mateixa ho anomena- en les publicacions d'artistes, aprofitant la sortida a la llum del catàleg A Sense of Wonder de Carles Congost.

Aquest catàleg s'ocupa de tota la producció de Carles Congost entre els anys 2010 i 2016 i ha estat coeditat entre el Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona; el Centre d'Art la Panera, Lleida; el M|A|C Mataró Art Contemporani i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta activitat está inclosa dins l'exposició "A Sense of Wonder", que es pot visitar al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar i Bòlit_StNicolau fins al 30 d'abril.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-