Expo Josep Coll 2022 baner
II Premi d\'investigació i assaig sobre aplicacions terapèutiques de l\'art

Convocatòries

II Premi d'investigació i assaig sobre aplicacions terapèutiques de l'art

Banner300x300Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
La Fundació María José Jove convoca el II Premi d'Investigació i Assaig sobre Aplicacions Terapèutiques de l'Art, convocatòria que vol fomentar el pensament contemporani i la seva confluència interdisciplinar amb l'objectiu de contribuir a l'estudi, divulgació i praxi de l'art com a eina terapèutica.


Es tracta d'una convocatòria d'abast internacional i està dotada amb un premiode 6.000 euros i publicació.


Poden optar al Premi majors de 18 anys, de qualsevol nacionalitat i lloc de residència, que hauran de presentar una monografia sobre un tema relacionat amb l'art com a instrument de treball en l'àmbit terapèutic, com a vehicle de canalització expressiva o com a eina “curativa”.


Es podrà abordar des de diferents disciplines: artística, filosòfica, sociològica, psicològica, educativa, psicoterapèutica, antropològica, etc., permetent un marc conceptual ample. Les obres tindran una extensió mínima de 100 i màxima de 150 fulls.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]