FCC-Segell-banner4
Terracota exhibeix “Ressorgiment”, escultures de Veerle Van Schoor Verbeke

Exposicions

Terracota exhibeix “Ressorgiment”, escultures de Veerle Van Schoor Verbeke

bonart la galera - 02/03/20
banner-elscatala-180x180pxBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Del 6 de març al 26 d’abril de 2020, la Sala 2, sala d'exposicions temporals de Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera, acull l’exposició “Ressorgiment” d’escultura de Veerle Van Schoor Verbeke.

“Ressorgiment” és un conjunt de composicions que com el mateix títol indica simbolitza un ressorgir constant. Es tracta d’obres que mostren com la natura es regenera permanentment i malgrat les inclemències del temps i altres vicissituds, es mostra bella i exquisida. Van Schoor dona vida a diferents fragments de fusta, la majoria recuperats de la platja i de la muntanya. Tallant, modelant i esculpint extreu formes i rostres que ens transmeten elegància, dignitat i una certa calma i quietud.

Van Schoor és graduada en “Arts i Oficis Artístics” per l’Escola d'Art i Superior de Disseny “Llotja” de Barcelona i graduada per la mateixa Escola  en “Decoració i Disseny d’Interiors”. Ha estat professora d’Arts Plàstiques a algunes escoles de la comarca del Montsià i també  ha treballat de dissenyadora d’interiors. Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives a diferents espais de les Terres de l’Ebre i Catalunya.

L'acte d'inauguració se celebra divendres 6 de març a les 8 del vespre.

A la imatge, fragment d'una de les obres exposades de Veerle Van Schoor Verbeke a Terracota.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells