FCC-Segell-banner4
La Biennal de Venècia, tema monogràfic del número 178 de Bonart

Notícies

La Biennal de Venècia, tema monogràfic del número 178 de Bonart

bonart girona - 28/04/17
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180La-Galeria-201602-recurs
La Biennal de Venècia es el tema monogràfic de la revista Bonart n. 178. Antoni Abad amb BlindWiki serà al pavelló de Catalunya; Eve Ariza amb Murmuri al d'en Andorra i Jordi Colomer és el comissari de  Join Us que es podrà veure al pavelló estatal.

Bonart recull en el número 178 reportatges sobre l'Any Palau i Fabre, el festival Loop de Barcelona, els vint anys de l'Hangar, la segona edició d'Andorra Land Art, la família d'Enric Marquès, el 40è aniversari del MAMT de Tarragona i una entrevista amb el director del CCCB Barcelona, Vicenç Villatoro.

Bonart compta amb articles d’opinió de Ricard Planas (Per què Portbou no pot ser Cadaqués?), Daniel Giralt-Miracle (La força dels museus), Joan M. Minguet (Tots som col·leccionistes), Montserrat Badia (Construint relats), David G. Torres (Nostàlgia aliena), Vicenç Altaió (Art i religió: creativitat en allò sagrat); Luis Antonio de Villena (Patinir); Xavier Barral Altet (El circ necessita museus) i Arnau Puig (Aquell Miró que vaig conèixer, I).

Les exposicions més destacades del territori són comentades per Arnau Puig, Natàlia Chocarro, Mercè Vila, Lluïsa Sala, Pilar Parcerisas, Núria F. Rius, Núria Gurina, Conxita Oliver, Cristina Ribot,  Anna Carreras, Eudald Camps, Ramon Casalé, Bernat Puigdollers, Fina Duran, Gisela Chillida i Ricard Silvestre.

El número 178 de Bonart també recull notícies relacionades amb l’àmbit artístic als països de parla catalana, així com reportatges sobre la celebració d'"El paper de l'art", L'embarrat de Tàrrega, Comadira i Udaeta a l'Espai Cendrós... Ramon Moreno presenta Art i Música. Cavaller Floïd, Miró, Subias i Fes-me la permanent són protagonistes de Biblioteca d’Anna Carreras i Mar Bosch; Juan Gil parla de discrepàncies a Mercat de l’Art; l'obra de videoart és el tema de M. Isabel Niño a Art i dret; Fidel Balaguer titula Meditació la seva col·laboració a Com exposar en una galeria #15 i Roger Subirà escriu sobre RCR i el premi Pritzker a l'espai Venustas.

Imatge: BlindWiki d'Antoni Abad, a la Biennal de Venècia.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura