FCC-Segell-banner4
Imma Prieto: Propera Residència del II Programa Confluències 2017

Notícies

Imma Prieto: Propera Residència del II Programa Confluències 2017

Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Durant els dies 13, 14 i 15 de juliol de 2017 Imma Prieto estarà participarà com a resident en el  II Programa Confluències.

El projecte Confluències sorgeix com un programa de Residències culturals i creatives pensades per a generar xarxes de treball i possibilitar a professionals forans un coneixement profund sobre l'actualitat cultural de Santander i per extensió de Cantàbria. L'objectiu principal del programa de residències culturals és establir i generar una xarxa de contactes i transferències professionals entre els agents culturals i creatius de la ciutat i els forans.

Imma Prieto està interessada en conèixer nous artistes i agents locals que estiguin desenvolupant noves línies de coneixement i mediació en el context. Tant des d'un punt de vista de les programacions i programes públics de les institucions, com des d'espais i plataformes alternatives.

Els artistes que vulguin participar poden optar entre una trobada individual amb la resident -visita a galeria, local o estudi- durant la qual poden mostrar el seu treball o mantenir una reunió personalitzada.

També poden participar en una trobada col·lectiva, «Esmorzar de treball», al Centre Cívic del Riu de la Pila, el  dia 13 de juliol a partir de les 10.00 h. on podran compartir inquietuds amb altres professionals de la ciutat així com amb la resident, compartint un matí de treball i posada en comú.

A la imatge, Imma Prieto,  comissària independent, investigadora, crítica d'art i docent.
Gisela Chillida

Gisela Chillida és escriptora d’art i comissària independent. Actualment és coordinadora de continguts de la plataforma cultural Hänsel* i Gretel*. Entre 2018 i 2020, va ser directora del Premi de Videoart LOOP Discover, celebrat en el marc de LOOP Barcelona. Escriu regularment per a diverses revistes i publicacions culturals. Des de 2018 és resident a FASE Espai de creació i pensament, a L'Hospitalet de Llobregat.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura