FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Dibuixar el temps": l'ACVIC ret homenatge a Fina Padrós

bonart vic - 10/03/20
Baner_Esteva_Bonart_360x356Nial nou-180x178
El Centre d’Arts Contemporànies de Vic (ACVIC) i l'Escola d'Art de Vic acullen des de divendres 6 de març l’exposició "Dibuixar el temps", dividida en dues seus, dedicada a la desapareguda artista vigatana Fina Padrós.

Es tracta d’una exposició homenatge que inclou alguns dels seus treballs i també s’hi poden veure peces artístiques d’amigues, amics, companyes, companys i familiars que han volgut sumar-s’hi amb un treball que els vinculi amb el seu record. L’exposició s’acompanya d’una publicació que permet ampliar el relat amb més documentació gràfica de l’obra de Padrós i el textos de Marta Negre, Jordi Pou i la mateixa artista.

L’exposició està coorganitzada per ACVIC, l'Escola d'Art de Vic, l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona amb la col·laboració de l'Editorial Camí de Marges. Es pot visitar fins al 3 d'abril a l'Escola d'Art de Vic i fins al 25 d'abril a ACVIC.

D’altra banda, ACVIC inaugura també  la segona entrega del cicle sobre fotoperiodisme "Relats fototogràfics". Aquesta vegada el fotoperiodista escollit és Jordi Puig Boix, durant molts anys vinculat a El 9 Nou, i l'escriptor taradellenc Antoni Pladevall Arumí. La foto exhibida ens situa a Lisboa durant el juliol de 1975, mesos després de la revolució dels clavells a Portugal. Es pot veure a l'espai Aparador fins el 25 d'abril.

A la imatge, fragment d' "Espiral II".  Guix sobre pedra. 300 x 300 cm aprox. Montesquiu (2001) de Fina Padrós.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68