FCC-Segell-banner4
Convocatòria per participar en la mostra bianual d\'artistes locals a Benedormiens

Notícies

Convocatòria per participar en la mostra bianual d'artistes locals a Benedormiens

bonart castell d'aro - 08/08/17
Eude, genericq2w-MKl4
Termini de sol—licituds del 18 al 29 de setembre per una mostra que inclou l'edició d'un catàleg L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro inicia la convocatòria per poder participar en l'exposició bianual col·lectiva d'artistes locals de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró. La convocatòria, oberta del 18 al 29 de setembre s'adreça als artistes majors d'edat que resideixen o treballen al municipi, així com a tots els alumnes de l'Escola Municipal d'Art i a les persones que participen en activitats artístiques promogudes per associacions del municipi i per l'ajuntament. Les obres presentades s'exposaran els caps de setmana i festius del 4 al 26 de novembre d'enguany al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro. La mostra s'acompanyarà de l'edició d'un catàleg commemoratiu amb el recull de totes les obres, una per artista.
Els interessants han de presentar la seva sol·licitud a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament (de dilluns a divendres 8-15 h). Les obres seran seleccionades per rigorós ordre d'inscripció fins a completar l'espai disponible a les sales d'exposicions del castell, amb un màxim d'una obra per artista en qualsevol tècnica (pintura, escultura, fotografia, tapís, art tèxtil, etc.), excepte instal·lacions o performances i que configuraran conjuntament la vuitena edició d'aquesta proposta en el marc del Castell de Benedormiens, un dels màxims exponent cultural del municipi, que es posa a l'abast i al servei dels artistes vinculats amb la vila. Les bases completes es poden consultar al lloc web municipal.
Bona part de les obres procediran dels alumnes del l'Escola Municipal d'Art de Castell-Platja d'Aro, un servei que es consolida enguany, oferint el seu quart curs consecutiu (2017-2018) de formació cultural, artística i creativa com a centre dedicat a l'ensenyament de dibuix i pintura, obert a infants, joves i adults. Situat a l'equipament cultural de la Masia Bas de Platja d'Aro durant el curs acadèmic i també a l'estiu amb un casal d'art, les tardes de juliol.
L'Exposició d'Artistes Locals forma part cicle anual d'arts plàstiques al municipi que s'estén a tres espais. Fins al 17 de setembre el Castell de Benedormiens acull la mostra 50 Anys de pintura d'Artigau i, abans no acabi l'any, també la proposta pictòrica Pell de pigments de Gil Granero (del 23 de setembre al 29 d'octubre). L'estrena, però, va ser amb la proposta El caràcter del color. Un passeig per la Costa Brava, una col·lectiva amb una dotzena d'artistes italians vinculats al Museu Scalvini de Desio, un recull d'obres de Lluís Vilà i una retrospectiva pictòrica de Josep Miralles. El Parc dels Estanys és escenari de dues mostres escultòriques de gran format a l'aire lliure: fins al 28 de gener de 2018 amb peces de Clemente Ochoa, tot prenent el relleu a les composicions de Pedro Jordán (de març a juliol).
Darrerament, el programa de l'espai cultural de la Masia Bas, estrenat l'any passat, el configuren enguany la col·lectiva internacional d'art contemporani Summer Lovin' (fins a l'11 de setembre) i una retrospectiva de l'Escola de Tapís de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró (del 16 de setembre al 8 d'octubre).

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88